Bedrukte pen in de post voor de beste prijs, is dat wel zo?

Elke bedrijf heeft het wel eens in de post ontvangen, een pen met uw logo of bedrijfsinformatie erop gegraveerd. Bij deze pen zit meestal een bestelbon om de pennen in grotere aantallen te bestellen. Volgens de begeleidende brief is dit de beste prijs die u maar kunt krijgen, maar is dit ook echt zo?

Ook wij hebben een aanbieding ontvangen om een aantal pennen te kopen voor de best prijs die we maar kunnen krijgen. Wegens een 15 jarig jubileum kregen wij een aanbieding binnen van National Pen om een mooie Alicante pen te bestellen voor een scherpe prijs. Deze is als volgt:
HoeveelheidNormale prijs per stukIntroductieprijs per stuk
        100                 € 2,24                            € 0,77
        150                 € 2,19                            € 0,75
        250                 € 2,14                            € 0,72
        500                 € 2,09                            € 0,69
 
Dit zijn natuurlijk scherpen prijzen. Maar als de prijs vergelijken met dezelfde Alicante pen die wij in ons assortiment hebben zien we het volgende:
Hoeveelheidprijs per stuk
        100            € 1,36
        150            € 0,66
        250            € 0,62
        500            € 0,52
 
De standaard prijzen van Zintuig.nl die we hier zien, zijn zelfs goedkoper dan de speciale introductieprijzen van National Pen. 
 
Ga dus niet gelijk voor op de waanzinnige aanbieding die u ontvangt via de post want zoals u kunt zien is deze niet altijd het best. Maar vergelijk de prijzen met andere aanbieders. Zoals u hier kunt zien, kunt u door te vergelijken als snel wat geld besparen op uw pennen. 
 
Zoekt u nog een mooie pen met bedrukking voor een scherpe prijs? bezoek dan snel Zintuig.nl voor een ruim aanbod pennen die bedrukt kunnen worden met uw logo en/of informatie. 
16-02-2017 door