De top 5 leukste pennen van 2021

Namens pennenman.nl hebben we de top 5 leukste pennen van 2021 samengesteld. Pennen zijn namelijk zeer geschikt als promotiemateriaal of als relatiegeschenken. Met de mogelijkheid om pennen te bedrukken of graveren is het de uitgelezen mogelijkheid om iets te promoten. Bij de groothandel in promotiemateriaal en dé nummer één op gebied van promotie pennen hebben we het assortiment pennen een onder de loep genomen. Benieuwd naar de uitkomsten? Lees gauw verder om de top 5 leukste pennen van 2021 te bekijken.
 
 

 

#5 Sento Bamboo pennen

Wellicht niet persé de leukste pennen maar wel de goedkoopste pen. Deze Sento Bamboo pennen zijn namelijk al vanaf €0,28 te koop. Zo heb je ook nog de financiële ruimte om pennen met je eigen logo of tekst te bedrukken.

 

#4 Moneta antibacteriële pen

Uitermate geschikt voor 2021. Door de Coronapandemie is het heel belangrijk om je handen goed te reinigen. Met deze pen krijg je nog eens extra bescherming door de nano poeder additief. Deze pen is dus zeer geschikt tijdens de Corona-pandemie. Een leuke aanvulling voor een Corona relatiegeschenk of Corona personeelscadeau.

 

#3 Deluxe pen set

Dankzij de matte afwerking geeft deze pennenset een luxueus gevoel. Door de speciale inkt kan er ultra glad worden geschreven. Met een speciale en bijpassende geschenk doos is deze penne set uitermate geschikt als relatiegeschenk voor je klanten. 

 

#2 BambooWrite pen

Graag reclame pennen bestellen? De BambooWrite pen is de perfecte reclame pen. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en mogelijk te bedrukken met logo en tekst. Tevens is het een duurzame pen waardoor je promotieactiviteiten niet ten koste gaan van het klimaat. Een win-win situatie die zeer passend is bij duurzame bedrijven.

 

#1 5-in-1 toolpen

Graag een pen waar je meer dan alleen schrijven kunt? Ga dan voor deze multifunctionele pen. Met een liniaal, waterpas, schroevendraaier en twee soorten inkt met recht de leukste pen van 2021. De pen is zeer geschrikt voor promotiemateriaal of als relatiegeschenk door de multifunctionaliteit. Natuurlijk zijn deze pennen ook de minimale benodigdheden voor bouwvakkers. Al is het de vraag in hoeverre het echte de bouwwerkzaamheden bevorderd. 

Tags: pennen
24-02-2021 door