• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Eco reclamepennen bedrukken
Eco reclamepennen bedrukken

Recycled reclamepennen bedrukken, papieren pennen, houten pennen bedrukken?

Bent u op zoek naar een ecologische pen? Op deze pagina vindt u de meest populaire ecologische reclamepennen! Een keuze voor deze pennen is erg milieubewust en zal gewaardeerd worden door uw klant. Tevens laat u ook zien dat u MVO belangrijk vindt. De pennen kunnen worden bedrukt zoals u wilt. Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring. U kunt uw wensen aangeven bij elke aanvraag.

Producten

Eco reclamepennen

Bent u op zoek naar een ecologische pen? Op deze pagina vindt u de meest populaire ecologische reclamepennen! Een keuze voor deze pennen is erg milieubewust en zal gewaardeerd worden door uw klant. Tevens laat u ook zien dat u MVO belangrijk vindt. De pennen kunnen worden bedrukt zoals u wil door een bestand toe te voegen aan uw bestelling. U kunt ook altijd contact opnemen met onze medewerkers.


Waarom eco reclamepennen?

Geen bos is geen leven. Toch verdwijnt er iedere minuut zo’n 36 voetbalvelden aan bos wereldwijd. Onze eco pennen zijn gemaakt van 100% FSC hout. Dit is een internationale organisatie die het verantwoord bosbeheer stimuleert. De organisatie stelt standaarden op met een bijbehorend FSC keurmerk. De FSC let er op dat (tropische) bossen goed worden beheerd.

Door met deze pennen te werken, laat u zien dat u bewust bent van het milieu en de natuur. Tevens laat u zien dat u er rekening mee houdt door eco pennen te gebruiken. Naast het FSC hout, hebben we ook pennen gemaakt van bamboe, bio-papier, beukenhout, etc. die behoren tot onze ecologische selectie. Met de opkomst van MVO is de keuze voor ecologische pennen een bewuste keuze.


Ecologische pennen bedrukken

De meeste ecologische pennen zijn van hout en worden bedrukt door middel van de tampondruk of zeefdruk. Op sommige modellen zit een metalen clip waar dan een bedrukken in gelaserd kan worden met behulp van de lasergravure methode. Als u van plan bent om de pennen te bedrukken is het handig om contact met ons op te nemen. Door uw logo of andere afbeelding in te sturen, weten wij precies wat u wil. Vervolgens sturen wij een digitale drukproef naar u, zodat u een akkoord kan geven. Zodra u een akkoord heeft gegeven, gaan wij aan de slag met het bedrukken van de pennen.