• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Prodir pennen bedrukken
Prodir pennen bedrukken

Prodir pennen, de beste bedrukte pennen uit Zwitserland!

 
Producten

 Prodir pennen bedrukken bij Zintuig.nl

Pennen worden dagelijks gebruikt door mensen, zowel thuis als op het werk. Om die reden is het voor bedrijven een goed visitekaartje als u een bedrukte pen meegeeft aan uw klant.  Er zijn verschillende redenen om een pen uit te delen, dit zijn:

- Herkenbaarheid van merk vergroten

- Herinnering van uw merk bij de klant (positioneren)

- Meegeven met een actie of product van een pen

Reden 1 en 3 kunt u behalen met het bedrukken van elke willekeurige pen. Wanneer u uw merk echt wilt positioneren bij de klant zult u met een betere pen moeten komen dan met een standaard pen. de pen moet bijzonder zijn zodat klanten u herinneren. Een pen die hiervoor bij uitstek geschikt is, is de bedrukte Prodir pen. 

 

Een Prodir pen bedrukken om uw merk te positioneren

Veel bedrijven laten een pen bedrukken. Dit doen ze zodat iedereen die de pen gebruikt, in aanraking komt met hun merk. Deze tactiek werkt nog steeds, maar veel bedrijven vergeten dat bijna elk bedrijf wel een bedrukte pen heeft. Als u dus herinnerd wilt worden door de ontvanger van de pen, moet u met een pen komen die de mensen bij blijft. Een bedrukte, Zwitserse pen van hoge kwaliteit kan hierbij helpen. Prodir is het merk hierin omdat:

- De pen lekker schrijft

- De pen heeft ruimte voor uw bedrukking

- De Prodir pen van een goede kwaliteit is

- Een Prodir pen een strak design heeft en er goed uitziet 


Deze punten zijn eigenlijk heel belangrijk in een pen. Als de pen lekker schrijft, van goede kwaliteit is en er mooi uitziet zal de ontvanger de pen meer gebruiken en dus vaker in contact komen met uw logo. 


Bij Zintuig.nl heeft u een ruime keus uit de verschillende modellen van Prodir pennen. Zo is er natuurlijk het bekende DS3 model, maar de collectie is de laatste jaren een stuk verder uitgebouwd. U Prodir pennen kunt u bij Zintuig ook laten bedrukken met uw logo of boodschap. Prodir heeft een policy wat betreft de bedrukking. Wat veelvuldig wordt gebruikt bij reclamepennen is het volledig bedrukken van de pen. Dit kan chaotisch overkomen en kan alleen maar in uw nadeel werken. Als u een Prodir pen laat bedrukken dan zal heel subtiel worden bedrukt en zal de pen inspelen op het onderbewust zijn van de klant.

 

 

Een bedrukte Prodir pen vergelijken

Oké, u bent over en wilt graag een Prodir pen laten bedrukken. Nu bent u nog op zoek waar u een Prodir pen goedkoop kunt laten bedrukken. Bij Zintuig snappen wij dit volkomen en daarom kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit betekent dat wanneer u bij ons een prijs aanvraagt voor het bedrukken of kopen van Prodir pennen u nergens aan vast zit. U kunt dan nog steeds overstappen naar een ander bedrijf. Hierdoor kunt u de juiste leverancier vinden voor uw bedrukte Prodir pennen. Mocht u ergens toch een goedkopere drukkerij vinden voor uw Prodir pennen, dan zouden wij dit graag willen weten zodat wij u alsnog de beste prijs kunnen aanbieden.