• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Prodir pennen bedrukken
Prodir pennen bedrukken

Prodir pennen: de beste bedrukte pennen uit Zwitserland!

Prodir pennen staan bekend als de beste bedrukte pennen uit Zwitserland. Ze combineren uitzonderlijke kwaliteit met een strak design en vormen daarmee een krachtig visitekaartje voor jouw merk. Of je nu je merkherkenning wilt vergroten, je merk wilt positioneren bij de klant of gewoon een waardevol geschenk wilt meegeven, Prodir pennen bieden de perfecte oplossing. In deze tekst ontdek je waarom Prodir pennen de ideale keuze zijn voor jouw bedrijf en hoe je ze bij Zintuig.nl kunt laten bedrukken met jouw logo of boodschap.


 
Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Prodir pennen bedrukken bij Zintuig.nl

Pennen worden dagelijks door mensen gebruikt, zowel thuis als op het werk. Daarom is het voor bedrijven een krachtig visitekaartje om een bedrukte pen aan je klant mee te geven. Enkele redenen om pennen uit te delen zijn:

  • Het vergroten van de herkenbaarheid van je merk
  • Het positioneren van je merk bij de klant
  • Het meegeven van een pen als onderdeel van een actie of product

Hoewel je met elke willekeurige pen de eerste en derde doelen kunt behalen, heb je een betere pen nodig als je echt wilt dat klanten zich jouw merk herinneren. Een bedrukte Prodir-pen is bij uitstek geschikt om jouw merk te positioneren.

Een Prodir pen bedrukken om jouw merk te positioneren

Veel bedrijven laten een pen bedrukken, zodat iedereen die de pen gebruikt in aanraking komt met hun merk. Deze tactiek werkt nog steeds, maar veel bedrijven vergeten dat bijna elk bedrijf wel een bedrukte pen heeft. Als je wilt dat jouw pen echt opvalt, moet je met een pen komen die indruk maakt en blijft hangen bij de ontvanger. Een bedrukte, Zwitserse pen van hoge kwaliteit kan daarbij helpen. Prodir is hét merk bij uitstek vanwege:

  • Het soepele schrijfcomfort
  • De ruime mogelijkheden voor jouw bedrukking
  • De hoge kwaliteit van de Prodir pen
  • Het strakke en stijlvolle design

Deze kenmerken zijn essentieel voor een goede pen. Als de pen prettig schrijft, van hoge kwaliteit is en er mooi uitziet, zal de ontvanger de pen vaker gebruiken en dus vaker in contact komen met jouw logo.

Ruime keuze uit Prodir pennen bij Zintuig.nl

Bij Zintuig.nl heb je een ruime keuze uit de verschillende modellen van Prodir pennen. Zo is het bekende DS3-model natuurlijk beschikbaar, maar de collectie is in de afgelopen jaren flink uitgebreid. Bij Zintuig kun je jouw Prodir pennen laten bedrukken met jouw logo of boodschap. Prodir heeft een duidelijke policy als het gaat om bedrukking: bij reclamepennen is volledige bedrukking gebruikelijk, maar dit kan chaotisch overkomen en nadelig werken. Een bedrukte Prodir pen wordt subtiel bedrukt, waardoor deze onbewust inspeelt op de klant.

Een bedrukte Prodir pen vergelijken

Ben je overtuigd en wil je graag een Prodir pen laten bedrukken? Dan zoek je vast waar je dit het voordeligst kunt laten doen. Bij Zintuig snappen we dat volledig, daarom kun je bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Vraag bij ons de prijs aan voor het bedrukken of kopen van Prodir pennen, zonder ergens aan vast te zitten. Je kunt dan altijd nog overstappen naar een ander bedrijf. Mocht je ergens een goedkopere drukkerij vinden voor jouw Prodir pennen, laat het ons dan weten, zodat wij alsnog de beste prijs kunnen aanbieden.