• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Multifunctionele pennen
Multifunctionele pennen

Multifunctionele pennen bedrukken met uw logo?

Onze multifunctionele pennen zijn veelzijdig en kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Deze modellen zijn scherp geprijsd en van zeer goede kwaliteit. Onze drukkerij kan er voor zorgen dat pennen worden bedrukt met uw logo of een andere leuke tekst. Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Multifunctionele pennen

Onze multifunctionele pennen zijn veelzijdig en kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Deze modellen zijn scherp geprijsd en van zeer goede kwaliteit. Onze drukkerij kan er voor zorgen dat pennen worden bedrukt met uw logo of een andere leuke tekst. Natuurlijk is het mogelijk om ook onbedrukte pennen te bestellen. Als u nog niet zeker weet wat u wil, kunt u het best een belletje geven aan onze verkoopmedewerkers. Zij hebben veel ervaring met deze pennen en kunnen u de juiste modellen aanbevelen.


Waarom multifunctionele pennen?

Multifunctionele pennen zijn speciale pennen, omdat ze niet alleen gebruikt kunnen worden om mee te schrijven. Deze pennen hebben een extra functionaliteit. Een goed voorbeeld hiervan is een pen met een stylus functie voor uw tablet of smartphone. Een andere typische multifunctionele pen is een pen met een laserfunctie. Dit is bijvoorbeeld handig bij het houden van een presentatie.
De meeste multifunctionele pennen hebben een luxe uitstraling en is vooral geschikt voor sterke relaties. Dit kunnen klanten zijn, maar ook bijvoorbeeld zakenpartners. Deze pennen zitten daarom ook in een hoger prijssegment. Naast de luxe modellen zijn er ook simpele modellen beschikbaar. Dit zijn dan bijvoorbeeld plastic pennen met een stylusfunctie op de achterkant.


Multifunctionele pennen bedrukken

De meeste multifunctionele pennen hebben een luxe uitstraling en zijn vaak van metaal gemaakt. Voor metalen producten wordt vaak gebruikt gemaakt van lasergravure, waar de tekst met een laser in het metaal wordt gebrand. Een andere optie is een tampondruk of misschien een zeefdruk. Als u van plan bent om de pennen te bedrukken is het handig om contact met ons op te nemen. Door uw logo of andere afbeelding in te sturen, weten wij precies wat u wil. Vervolgens sturen wij een digitale drukproef naar u, zodat u een akkoord kan geven. Zodra u een akkoord heeft gegeven, gaan wij aan de slag met het bedrukken van de pennen.